Odaberite pravu formulu

Gurmanska večera

Sanjate o ukusnoj gastronomskoj večeri u tri slijeda u vašem domu a da ne morate pomaknuti prste? Naši privatni chefovi donose kulinarsku magiju u vašoj kuhinji. Od predjela do deserta, svaki zalogaj je s njima novo iskustvo.

Vikend ručkovi za uživanciju

Opet pećena piletina za obiteljski ručak ? Mi donosimo svježe namirnice i kuhamo za vas i vaše najmilije različita ukusna jela kako bismo vas probudili iz nedeljne rutine!

Kuhanje za cijeli tjedan

Tjedni raspored vam je jako zauzet ? Dopustite da preuzimamo brigu o kuhanju. Naša usluga Batch Cooking omogućuje pripremu i planiranje jela za cijeli radni tjedan, 3 dana (u četvrtak pripreme za vidend) ili 5 dana (u ponedjeljak pripreme za radni tjedan) za redom. Dobit ćete sve što vam treba u skladu s vašim kulinarskim preferencijama, kao da kuhar i nutricionist rade kod vas doma!

Korporativni ručak

Poboljšajte motivaciju vaših zaposlenika uz naš korporativni kulinarski program nagrađivanja. Naši chefovi će dnevno kuhati, za vaše odabrane timove, zdrava i ukusna jela u tri slijeda kako biste njih nagradili za njihove postignuće. Jer kad je vaš tim sit, vaš tim je sretan !

Upoznajte

Naše chefove

Ivana

Ivana Perić Rabhi je pretvorila svoju ljubav prema kuhanju u organizaciju kulinarskih radionica i teambuildinga, učeći ljude kako pripremiti zdrave obroke, kombinirajući kulinarske tradicije iz Hrvatske, Francuske i ostalih zemalja.

Sve je počelo s ljubavlju prema kuhanju. Ivana Perić Rabhi započela je istražujući tradicionalna lokalna hrvatska jela, a zatim se upustila u francusku kuhinju. U početku je to bio samo hobi—blog na kojem je predstavljala najbolje francuske recepte regionalnoj publici. No, njezina strast je rasla, što ju je dovelo do organiziranja radionica i timskih događaja. Na tim okupljanjima, sudionici su učili kako pripremiti ukusne recepte koristeći svježe i zdrave sastojke, dok su također dobivali uvid u razne međunarodne kuhinje.

Nakon više od 40 radionica i teambuildinga, ideja je nastala: stvoriti zajednicu istomišljenika kuhara koji dijele viziju pružanja izvanrednih kulinarskih iskustava i promicanja zdravih gurmanskih obroka široj publici. WeCook je rođen s ciljem zabave, učenja kuhanja, povezivanja s novim ljudima i kulturama te uživanja u dobroj hrani.

Vrste kuhinje
FrancuskaHrvatskaTalijanskaOrijentalna
Upoznajte

Naše chefove

Ivana Perić Rabhi je pretvorila svoju ljubav prema kuhanju u organizaciju kulinarskih radionica i teambuildinga, učeći ljude kako pripremiti zdrave obroke, kombinirajući kulinarske tradicije iz Hrvatske, Francuske i ostalih zemalja.

Sve je počelo s ljubavlju prema kuhanju. Ivana Perić Rabhi započela je istražujući tradicionalna lokalna hrvatska jela, a zatim se upustila u francusku kuhinju. U početku je to bio samo hobi—blog na kojem je predstavljala najbolje francuske recepte regionalnoj publici. No, njezina strast je rasla, što ju je dovelo do organiziranja radionica i timskih događaja. Na tim okupljanjima, sudionici su učili kako pripremiti ukusne recepte koristeći svježe i zdrave sastojke, dok su također dobivali uvid u razne međunarodne kuhinje.

Nakon više od 40 radionica i teambuildinga, ideja je nastala: stvoriti zajednicu istomišljenika kuhara koji dijele viziju pružanja izvanrednih kulinarskih iskustava i promicanja zdravih gurmanskih obroka široj publici. WeCook je rođen s ciljem zabave, učenja kuhanja, povezivanja s novim ljudima i kulturama te uživanja u dobroj hrani.

Vrste kuhinje
FrancuskaHrvatskaTalijanskaOrijentalna