Ivana Perić Rabhi je pretvorila svoju ljubav prema kuhanju u organizaciju kulinarskih radionica i teambuildinga, učeći ljude kako pripremiti zdrave obroke, kombinirajući kulinarske tradicije iz Hrvatske, Francuske i ostalih zemalja.
Sve je počelo s ljubavlju prema kuhanju. Ivana Perić Rabhi započela je istražujući tradicionalna lokalna hrvatska jela, a zatim se upustila u francusku kuhinju. U početku je to bio samo hobi—blog na kojem je predstavljala najbolje francuske recepte regionalnoj publici. No, njezina strast je rasla, što ju je dovelo do organiziranja radionica i timskih događaja. Na tim okupljanjima, sudionici su učili kako pripremiti ukusne recepte koristeći svježe i zdrave sastojke, dok su također dobivali uvid u razne međunarodne kuhinje.
Nakon više od 40 radionica i teambuildinga, ideja je nastala: stvoriti zajednicu istomišljenika kuhara koji dijele viziju pružanja izvanrednih kulinarskih iskustava i promicanja zdravih gurmanskih obroka široj publici. WeCook je rođen s ciljem zabave, učenja kuhanja, povezivanja s novim ljudima i kulturama te uživanja u dobroj hrani.
Vrste kuhinje